Ugrás ide: David Garrett

David Garrett: Millennium Symphony World Tour 2025

David Garrett: Millennium Symphony World Tour 2025

Sze 30 ápr. 2025
Budapest

MVM Dome | Budapest

DAVID GARRETT a Millennium Symphony anyagával turnézik.
 
David Garrett megszüntette a klasszikus és a könnyűzene közti határokat, új dimenziókat nyitva egyedi interpretációival. A lenyűgöző hegedűvirtuóz most megjelent, Millennium Symphony című albumával az elmúlt 25 év legnagyobb slágereit dolgozta fel Ed Sheerantől Taylor Swiftig. Ezzel az új, és látványos crossover produkcióval indul világkörüli turnéra, így 2025. április 30-án nálunk is felcsendülnek majd hegedű-slágerei az MVM Dome-ban.
 
David Garrett folyamatosan elvarázsolja a zenei világot briliáns hegedűvariációival. Több, mint három évtizedet átfogó, üstökösként felívelő karrierje során milliókat bűvölt el a klasszikus zene mesteri interpretációival, és egyedi crossover előadóként, a klasszikus és a könnyűzene közötti határokat elmosva új dimenziókat nyitott meg.

Eddig 17 albumot adott már ki, és csak Európában és az Egyesült Államokban 18 alkalommal ért el Top 10-es helyezést a slágerlistákon. Míg zsinórban öt klasszikus albuma került a slágerlisták élére, ezt a bravúrt a Rock Symphonyes crossover bestsellerrel is sikerült elérnie.
 
Világszerte több, mint ötmillió eladott CD-vel és 5,6 milliárd lejátszással David Garrett nemzetközi népszerűsége tagadhatatlan. Felvételei 14 platina- és 32 aranylemez minősítést kaptak. Több, mint négymillió rajongó ünnepelte világszerte mintegy 1600 koncertjén. Garrett kreativitása és sokoldalúsága a hegedűvirtuózt minden idők egyik legsikeresebb szólóművészévé tette, aki fesztelenül mozog a világ legrangosabb koncerttermeiben és legnagyobb arénáiban is.

Jegyek

Live Nation elővétel

Teljeskörű jegyértékesítés

  • General Onsale*
    Jegyértékesítés kezdete 25-okt.-2024 11:00
    Emlékeztető beállítása

Nem találod, amit keresel?

Válassz egy másik dátumot

Előadó az eseményen