Ugrás ide: Imagine Dragons

Imagine Dragons: LOOM World Tour

Imagine Dragons: LOOM World Tour

Szo 14 jún. 2025
Budapest

Puskás Aréna | Budapest

AZ IMAGINE DRAGONS BEJELENTETTE LOOM VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁNAK EURÓPAI SZAKASZÁT, A ZENEKAR 2025 NYARÁN INDUL ÉLETE ELSŐ STADIONTURNÉJÁRA A KONTINENSEN.


„Az Imagine Dragons magasabban szárnyal, mint valaha ....Tíz évvel a berobbanásuk után a Las Vegas-i rockerek még mindig igazi crossover slágereket írnak, teltházak előtt lépnek fel, és U2-szerű hosszú játszmát játszanak” - Billboard

„Az Imagine Dragons még mindig tudja, hogyan kell hatékonyan lerohanni a stadionokat... Az alt-rock banda továbbra is megbízhatóan, rádióaktívan óriási”
- Rolling Stone

A GRAMMY®-díjas, többszörös platinalemezes zenekar, az Imagine Dragons bejelentette LOOM elnevezésű világkörüli turnéjuk európai szakaszát. A Live Nation által szervezett 2025-ös szakasz a Las Vegas-i csapat első teljes stadionturnéja lesz, amely során 16 országban, többek között Észtországban, Csehországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, valamint Hollandiában játszanak majd. A turné Magyarországot is érinti, az Imagine Dragons június 14-én, a Puskás Arénában lép fel.

Nyár elején a zenekar kiadta várva várt hatodik nagylemezét, a LOOM-ot.  Az album a művészi önfelfedező útjuk csúcspontját jelenti, és az eddigi legjobb munkájuk. A LOOM, amelyet teljes egészében az Imagine Dragons készített a zenekar régi munkatársaival, a svéd slágergyárosokkal, Mattmannal és Robinnal, megtalálja a tökéletes egyensúlyt a klasszikus hangzás, amely szupersztárokká tette a zenekart, és azok a friss dolgok között, ami örömet okozott a bandának a stúdióban.

Belépőjegyek elsőként a zenekar regisztrált rajongói számára lesznek elérhetők szeptember 10-től. A Live Nation tagok szeptember 12-én, 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 13-án, pénteken 10 órakor indul.

A koncertekre többféle VIP csomag is vásárolható.

 

Előjátszó: Declan McKenna

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*
  • Hospitality VIP csomagok*

Nem találod, amit keresel?

Válassz egy másik dátumot

Korábbi dátumok
Későbbi dátumok

Előadó az eseményen