Ugrás ide: Falling in Reverse

Falling in Reverse - The Popular MonsTOUR II: World Domination

Falling in Reverse - The Popular MonsTOUR II: World Domination

Szo 23 nov. 2024
Budapest

19:00

A FALLING IN REVERSE visszatért a 2024-es Popular Monsterrel, amely a posztmodern újító banda első teljes lemezanyaga hét év szünet után. Az album már három RIAA-tanúsítvánnyal rendelkező arany státuszt elért kislemezzel ("ZOMBIFIED", "Voices in My Head", "Watch the World Burn"), a duplaplatina címadó dallal, egy újragondolt nü-metal klasszikussal, valamint hat vadonatúj, dühös metálból, dallamokból és hip-hopból összegyúrt himnusszal érkezett.
 
A Popular Monster egy dacos nyilatkozat és diadalmas győzelem Ronnie Radke énekes-dalszerző-zenekarvezető és provokátornak, aki egy börtöncellában találta ki a Falling In Reverse-t.
 
Radke megtöltötte a Falling In Reverse ötödik albumát  ellenállhatatlan dalokkal, amelyek generációk és műfajok között rezonálnak. Régi munkatársával, Tyler Smyth-tel (I Prevail, Skillet, Lights) koprodukcióban készült Popular Monster tele van meggyónt szorongással, merészséggel és okos szójátékkal.
 
A Popular Monster, az album egy újabb fejezet egy művész történetében, aki folyamatosan felülteljesíti az esélyeket, legyőzi az akadályokat (és ellenfeleit) belsőket és külsőket egyaránt.
 
„Radke e generáció egyik legelismertebb rockfrontembere” – írta a Forbes magazin 2020-as profiljában. "És talán még az egyik utolsó igazi rocksztárja is."
 
A november 23-i budapesti koncerten előzenekar a Hollywood Undead és a Sleep Theory.

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen