Ugrás ide: Brit Floyd

Brit Floyd – P.U.L.S.E

Brit Floyd – P.U.L.S.E

P 08 nov. 2024
Budapest

20:00

A Brit Floyd 2024-ben visszatér P·U·L·S·E előadásával, az eddigi legnagyobb és leglátványosabb produkciójukkal, amely a Pink Floyd legendás utolsó, Division Bell turnéjának hű újraalkotása, lenyűgöző lézer- és fényshow-val, az ikonikus kör alakú képernyővel, a felfújható figurákkal és kiegészítőkel. A 2 és fél órás műsor olyan klasszikus dalokat tartalmaz a Pink Floyd csodálatos életművéből, mint a Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, vagy a Meddle. 1994-ben az eredeti Division Bell turné a rockzene történetének legnagyobb bevételét produkáló koncertkörútja volt, több mint 5 millió ember látta 68 városban, és a rocktörténelem egyik legbefolyásosabb bandájának figyelemreméltó fináléjának bizonyult.

Ezeket a klasszikus Pink Floyd dalokat a színpadon az a zenészcsapat kelti életre, amelyet a közönség már világszerte tisztel és megszeretett az évek során, a gitáros/énekes és zenei rendező, Damian Darlington közreműködésével, aki pályafutása során több mint 2500 Pink Floyd zenével kapcsolatos koncertet adott már.

A zenekarban szerepel még Ian Cattell, Edo Scordo, valamint a kanadai Idol győztes Eva Avila és az összes nagyszerű zenész, akik az elmúlt évtized során csatlakoztak a Brit Floyd tagságához.

A Brit Floyd show jelenséggé vált, amelyet széles körben a világ legnagyobb rock tribute élményeként tartanak számon! Ez a csodálatos előadás pedig Budapesten is látható lesz, 2024. november 8-án a Barba Negrában!

Jegyek

Teljeskörű jegyértékesítés

  • Jegyek kaphatók!

    General Onsale*

Előadó az eseményen